ΝΕΟ JEEP COMPASS

COMPASS SPORT

Μια σύγχρονη άποψη ενός μύθου των ημερών μας. Το Jeep® Compass Sport διαθέτει βασικό εξοπλισμό με σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας που περιλαμβάνουν Ενεργό σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης, Ενεργό σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, πίσω φώτα LED και αυτόματους προβολείς με αισθητήρα χαμηλού φωτισμού περιβάλλοντος. Κάθε φορά που κάθεστε πίσω από το τιμόνι, απολαμβάνετε την άνεση του τιμονιού με δερμάτινη επένδυση με ενσωματωμένα χειριστήρια ήχου.

COMPASS LONGITUDE

Βιώστε την εμπειρία της αναβαθμισμένης άνεσης με εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα στο νέο Jeep® Compass Longitude. Οι ισχυρές εξωτερικές γραμμές τονίζονται από τις μαύρες ράγες οροφής, το χρωμιωμένο περίγραμμα των παραθύρων και τις ζάντες 17” για μια εντυπωσιακή όψη. Στο εσωτερικό του, το συμπαγές SUV της Jeep® είναι φορτωμένο με χαρακτηριστικά όπως το σύστημα 7″ Uconnect™ με ενσωμάτωση Apple Carplay και Android Auto™, υπηρεσίες Uconnect™ και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό για να γίνει η κάθε βόλτα πιο ευχάριστη και ανέμελη.

COMPASS LIMITED

Η μέγιστη έκφραση ενός SUV που συνδυάζει την περιπέτεια και το σοφιστικέ στυλ. Εκμεταλλευτείτε τα κορυφαία χαρακτηριστικά όπως την παθητική είσοδο/ σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί ‘N Go, τους προβολείς bi xexon και τα πίσω φώτα LED. Παραμείνετε ασφαλείς και ζήστε στο έπακρο κάθε διαδρομή χάρη στο 8.4” Uconnect™ ενώ διατηρήστε την ιδιωτικότητά σας με φιμέ κρύσταλλα παραθύρων, αλλά θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με μεγάλη ευκολία με τις διαθέσιμες ζάντες 19” και την ηλιοροφή διπλού πάνελ.

COMPASS NIGHT EAGLE

Η ελκυστικότητα και το ύφος της νύχτας έχουν βρει την τέλεια μορφή τους στο νέο Jeep® Compass Night Eagle. Ένα μοναδικό μοντέλο που συνδυάζει διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, γυαλιστερές ζάντες 18” και κορυφαίες εσωτερικές λεπτομέρειες όπως τα 8.4” Uconnect™ με Navigation και κάμερα οπισθοπορείας Parkview™, για μια ισχυρή και γοητευτική εμφάνιση.

ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ.

Η Jeep® αντιπροσωπεύει το σημείο συνάντησης της αποδοτικότητας και της ισχύος. Οι επιλογές συστημάτων μετάδοσης κίνησης για το νέο Jeep® Compass συνεχίζουν αυτήν την παράδοση με ένα κινητήρα ντίζελ και δύο υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 4 κυλίνδρων, που μειώνουν τις εκπομπές CO2 σε σχέση με τον προκάτοχό του. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με την κίνηση στους εμπρός τροχούς και επιδεικνύουν εξαιρετική ικανότητα οδήγησης όποιες και αν είναι οι συνθήκες με την απόκριση και την επιτάχυνση που είναι απαραίτητες για την καθημερινή οδήγηση. Οι κινητήρες 130 hp 1.3 βενζίνης και 120 hp 1.6 MultiJet II ντίζελ συνδυάζονται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ ο κινητήρας βενζίνης 150 hp 1.3 διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη. Κάθε σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι βαθμονομημένο να εξασφαλίζει ομαλή, αθόρυβη οδήγηση και μέγιστη απόδοση.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Η νέα τεχνολογία που ενσωματώνεται στο Jeep® Compass δημιουργεί μια νέα οδηγική εμπειρία. Χάρη στις υπηρεσίες Uconnect™, το σύστημα πληροφόρησης/ψυχαγωγίας επιτυγχάνει ένα νέο επίπεδο συνδεσιμότητας. Παραμείνετε πάντοτε συνδεδεμένοι με το Jeep® Compass παρακολουθώντας τις παραμέτρους οδήγησής του, αλληλεπιδράστε εξ αποστάσεως, απολαύστε την επιπλέον ασφάλεια των συστημάτων υποστήριξης οδηγού και κάνετε το κάθε ταξίδι ακόμα ασφαλέστερο. Το νέο Jeep® Compass είναι τέλεια συνδεδεμένο με τον τρόπο που ζείτε.

ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το νέο Jeep® Compass, συμπαγές και στιλάτο βγαίνει στον ανοιχτό δρόμο με βελτιωμένη εμφάνιση. Από την μάσκα ψυγείου με 7 γρίλιες και το αθλητικό παρουσιαστικό μέχρι τις μυώδεις καμπύλες. Επιλέξτε από τα νέα διαθέσιμα χρώματα με μαύρη οροφή και νέα σχέδια τροχών για ένα όχημα που ταιριάζει στη δική σας αίσθηση του στυλ και της περιπέτειας.

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Η επιθυμία να κάνουμε περισσότερα ξεκινά πάντα από μέσα μας, και το ίδιο ισχύει και για τα νέο Jeep® Compass. Το σμιλευμένο εσωτερικό του είναι δουλεμένο για καθημερινές διαδρομές και μακρινά ταξίδια με πρόσθετες ανέσεις και άριστα τοποθετημένα χειριστήρια στο τιμόνι. Η άνετη και εκλεπτυσμένη σχεδίαση δημιουργεί ένα εσωτερικό με χαρακτηριστικά που προσφέρουν ευρυχωρία και συμβαδίζουν με την κάθε σας κίνηση.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ

Πάντα ενεργοποιημένο και ενστικτωδώς ενεργό. Το νέο Jeep® Compass βοηθά να διατηρείται πάντοτε ο έλεγχος με περισσότερα από 70 διαθέσιμα χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας. Το Compass διαθέτει έξι αερόσακους στον βασικό εξοπλισμό και πολλαπλά χαρακτηριστικά ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που πάντα είναι ένα βήμα μπροστά και κοιτάζουν προς τα πίσω.

ΠΗΓΗ: https://www.jeep.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *